Letni wypoczynek kojarzy nam się z zapachem rozpalonego grilla i smakiem idealnie przygotowanych potraw na świeżym powietrzu. Zdradzimy Wam, jak wzbogacić te grillowe doznania, dodając do nich coś więcej niż tylko sól, pieprz i marynatę! Odpowiedzią są odpowiednio dobrane dodatki, które potrafią całkowicie odmienić charakter dania i biesiadnego stołu. Dziś przedstawimy Wam nasze propozycje, dzięki którym grillowanie wejdzie na wyższy poziom!
EKOLOGICZNE PRZETWORY MIĘSNE W SŁOIKACH – GOTOWE ROZWIĄZANIA NA GRILLA I NIE TYLKO
Boć to rarytas prawdziwy, z mięsa zacnego, ekologicznego sporządzony, bez żadnych niepotrzebnych domieszek. Czy to pasztet, co na kromce chleba smakuje wybornie, czy smalec z cebulką, co i wędrowca nasyci, czy kiełbasówka, co na pikniku triumfy święci – zawsze to pewność smaku i wygody.
Kiedy grill się rozpala, a apetyt rośnie, warto mieć pod ręką szybkie i smaczne rozwiązania. Nasze ekologiczne przetwory mięsne w słoikach to idealna propozycja – nie wymagają chłodzenia, są gotowe do spożycia i pełne naturalnego smaku.
KIEŁBASÓWKA PIKNIKOWA to delikatny, mięsny smak z nutą naturalnych przypraw. Przygotowana z 87% ekologicznego mięsa wieprzowego, jest idealnym dodatkiem do pieczywa, a także świetnie sprawdzi się jako farsz do bułek czy tortilli, które można lekko podgrzać na grillu.
PASZTET PIKNIKOWY to wyjątkowy smak klasycznego pasztetu z dodatkiem cebulki i przypraw. Z 61% certyfikowanego mięsa wieprzowego z dodatkiem wątróbki, jest doskonały do smarowania pieczywa lub jako składnik kanapek na grilla.
SMALEC Z MIĘSEM I CEBULKĄ to klasyka polskiej kuchni. Legendarna receptura, przygotowana z ekologicznych i certyfikowanych składników: mięso wieprzowe w tradycyjnej kompozycji z suszoną cebulą, grzybami oraz czosnkiem. Doskonale smakuje na świeżym chlebie, a także jako baza do smażenia grillowanych warzyw.
MIĘSKO W GALARECIE to 82% delikatnego, polskiego mięsa wieprzowego w aromatycznej galarecie z dodatkiem klasycznych przypraw - liściem laurowym, zielem angielskim, suszonym czosnkiem i cebulą. To doskonała, orzeźwiająca przekąska, idealna na upalne dni grillowe.
EKOLOGICZNE PRZETWORY MIĘSNE W SŁOIKACH – GOTOWE ROZWIĄZANIA NA GRILLA I NIE TYLKO
Boć to rarytas prawdziwy, z mięsa zacnego, ekologicznego sporządzony, bez żadnych niepotrzebnych domieszek. Czy to pasztet, co na kromce chleba smakuje wybornie, czy smalec z cebulką, co i wędrowca nasyci, czy kiełbasówka, co na pikniku triumfy święci – zawsze to pewność smaku i wygody.
Kiedy grill się rozpala, a apetyt rośnie, warto mieć pod ręką szybkie i smaczne rozwiązania. Nasze ekologiczne przetwory mięsne w słoikach to idealna propozycja – nie wymagają chłodzenia, są gotowe do spożycia i pełne naturalnego smaku.
KIEŁBASÓWKA PIKNIKOWA to delikatny, mięsny smak z nutą naturalnych przypraw. Przygotowana z 87% ekologicznego mięsa wieprzowego, jest idealnym dodatkiem do pieczywa, a także świetnie sprawdzi się jako farsz do bułek czy tortilli, które można lekko podgrzać na grillu.
PASZTET PIKNIKOWY to wyjątkowy smak klasycznego pasztetu z dodatkiem cebulki i przypraw. Z 61% certyfikowanego mięsa wieprzowego z dodatkiem wątróbki, jest doskonały do smarowania pieczywa lub jako składnik kanapek na grilla.
SMALEC Z MIĘSEM I CEBULKĄ to klasyka polskiej kuchni. Legendarna receptura, przygotowana z ekologicznych i certyfikowanych składników: mięso wieprzowe w tradycyjnej kompozycji z suszoną cebulą, grzybami oraz czosnkiem. Doskonale smakuje na świeżym chlebie, a także jako baza do smażenia grillowanych warzyw.
MIĘSKO W GALARECIE to 82% delikatnego, polskiego mięsa wieprzowego w aromatycznej galarecie z dodatkiem klasycznych przypraw - liściem laurowym, zielem angielskim, suszonym czosnkiem i cebulą. To doskonała, orzeźwiająca przekąska, idealna na upalne dni grillowe.